Tractor Hattat A100 92 CP

New product

Tractor Hattat A100 motor Perkins 92 cp, transmisie Shuttle 12+12

More details

Informații

Seria tractoarelor Hattat pentru agricultura este la dispoziția agricultorilor noștri cu performante maxime in conditii severe.

Puncte tari:

  • Motorul Perkins cunoscut pentru calitatea și durabilitatea sa generează maximum de performanta si economie de combustibil . Ampatamentul lung asigură distribuția excelenta a greutatii și îmbunătățește tracțiunea .

 

  • Transmisia Shuttle oferă viteze potrivite atat pentru lucrari de camp cat si pentru operatiuni de transport prin diferite opțiuni.

 

  • Datorita sistemului de franare la toate 4 rotile, dotat cu multi-disc, ce asigura o franare eficienta si un control deplin, va veti simti in siguranta.

 

  • Sistemul automat de control al tractiunii si antiderapare distribuie instant greutatea tractorului la rotile cu aderenta pe terenurile accidentate si abrupte, asigurand echilibrul in deplasare si prevenind rasturnarea.

 

  •       Priza de putere cu doua viteze este o dotare standard care asigura o eficienta mare a lucrului si consum de combustibil prin folosirea vitezei 540 la aplicatiile care necesita putere mare si cea de 540E (750 rpm) la cele care nu necesita o putere mare.

 

  •       Capacitate mare de ridicare facilitează lucrul cu echipamente grele. Performanța ascensorului hidraulic este sporită prin cilindri auxiliari , oferind posibilitatea de munca cu toate echipamentele cu performanțe maxime .

 

 

 

 

 

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Tractor Hattat A100 92 CP

Tractor Hattat A100 92 CP

Tractor Hattat A100 motor Perkins 92 cp, transmisie Shuttle 12+12

4 alte produse în aceeași categorie:

Produse vizualizate