Vidanje Conține 7 produse.

Se afişează 1-7 din 7 articole
  •                         Vidanja cisterna cu capacitatea de 5000 litri. Buncarul este din tabla galvanizata interior-exterior. Pompa italiana cu capacitatea de 1000 litri/minut masurabila in aer. Vidanja este dotata cu indicator de umplere, valva de siguranta si sistem de imprastiere.  

  •                         Vidanja cisterna cu capacitatea de 2500 litri. Buncarul este din tabla galvanizata interior-exterior. Pompa italiana cu capacitatea de 2000 litri/minut masurabila in aer. Vidanja este dotata cu indicator de umplere, valva de siguranta si sistem de imprastiere.  

  •                         Vidanja cisterna cu capacitatea de 8000 litri. Buncarul este din tabla galvanizata interior-exterior. Pompa italiana cu capacitatea de 8000 litri/minut masurabila in aer. Vidanja este dotata cu indicator de umplere, valva de siguranta si sistem de imprastiere.  

  •                         Vidanja cisterna cu capacitatea de 16.000 litri. Buncarul este din tabla galvanizata interior-exterior. Pompa italiana cu capacitatea de 10000 litri/minut masurabila in aer. Vidanja este dotata cu indicator de umplere, valva de siguranta si sistem de imprastiere.  

  •                         Vidanja cisterna cu capacitatea de 10.000 litri. Buncarul este din tabla galvanizata interior-exterior. Pompa italiana cu capacitatea de 10000 litri/minut masurabila in aer. Vidanja este dotata cu indicator de umplere, valva de siguranta si sistem de imprastiere.  

  •                         Vidanja cisterna cu capacitatea de 20.000 litri. Buncarul este din tabla galvanizata interior-exterior. Pompa italiana cu capacitatea de 12.000 litri/minut masurabila in aer. Vidanja este dotata cu indicator de umplere, valva de siguranta si sistem de imprastiere.  

  •                         Vidanja cisterna cu capacitatea de 30.000 litri. Buncarul este din tabla galvanizata interior-exterior. Pompa italiana cu capacitatea de 12.000 litri/minut masurabila in aer. Vidanja este dotata cu indicator de umplere, valva de siguranta si sistem de imprastiere.  

Se afişează 1-7 din 7 articole